Svamp och ädelostsoppa

Du behöver:
400g Färska champinjoner 
150-200g gorgonzola 
2 charlotten lökar 
2 vitlöksklyftor
2 grönsaksbuljonger
500g créme fraiche
1liter vatten
 
Hacka svamp och lök. Bryn i rejält med smör tills löken blivit mjuk.
 
Täck med vatten, tillsätt buljongtärningar och skiva ner gorgonzolan.
Låt puttra i några minuter tills osten har smält.
Mixa soppan slät och tillsätt créme fraîche. 
Tillsätt mer vatten om den är för tjock.
Smaka av med salt, peppar och nån droppe honung.
 
Servera med ett gott bröd och knaperstekt bacon eller serranochips att strö över soppan! 
 
Jag köpte en baguette som jag fyllde med majonnäs, skinka, salami, ost och bbq sås. Sen lindade jag bacon runt och hade den i ugnen på 200grader i ca15-20 minuter👌🏻