Baconinlindade fyllda kycklingfiléer med fetaost/pesto/spenat

Spenat-pesto-fetaostfylld kyckling filé
Fyra personer:
4 kycklingfiléer
1 block fetaost
4msk pesto original
1 näve bladspenat
2paket bacon
Salt och peppar
2 askar körsbärstomater
Sweet baby ray (din favorit) 4msk
Ugn 200grader på över under värme.
Hacka bladspenaten, mosa fetaosten och blanda med pesto.
Skär en ficka i filéerna och fyll med blandningen, salta och peppra filéerna tunt om. Linda baconet runt filéerna så fickan stängs. Bryn filéerna på bägge sidorna, lägg dom i en ugnsfast form.
Skölj tomaterna och lägg dom i en ugnsfast form, häll över sweet baby ray, strö över salt och blanda om.
Ställ in tomaterna och kycklingen i ugnen i 20 minuter eller tills filéerna har en innertemperatur på 70 grader.
Servera gärna rotsaker i ugn som tillbehör😊